Teak

Dessa är endast några av de teakmöblerna vi har i butik. Kika gärna in på våra leverantörers hemsidor och besök gärna vår butik för att ta del av ytterligare sortiment. 

 

   

VOLOS 

Volos matobord är ett vackert och välarbetat teak bord med fina detaljer. Tillsammans med volos matstolar ger de ett mysigt och fint intryck och passar perfekt för både måltid och fika. Turin soffa och matstolar passar även utmärkt till volos matbord.

Mått: Matbord 130×70 cm, 70×70 cm och 132-180 x 80 cm

 

LAURION & VERONICA

Kombinationen av matbordet laurion och matstolen veronica ger ett vackert och stilfullt intryck. Veronica matstol är en av våra mest populära teak stolar som är tillverkad av kvalitéts teak. Matbordet laurion är även det tillverkad av teak och har vackra detaljer som ger en livfull design. Laurion matbord finns även med svart underrede i aluminium.

Mått: Laurion matbord 230 x 100 cm och 180 x 100 cm

 

NELSON 
En 3- sitssoffa i förstklassig teak som passar utmärkt i trädgården eller på verandan. Med någon av våra bänkdynor får soffan ytterligare komfort.

 

 

IBIZA KLAFFBORD

Runt klaffbord tillverkat av noga utvald kvalitets teak. Bordet passar utmärkt på de mindre ytorna såsom balkongen och är enkelt att förvara, då det endast blir 15 cm brett vid nedfällda klaffar.

 

TURIN SERIEN

Turin är vår mest prisvärda teak serie med flera olika teakmöbler som ger dig stora möjligheter att kombinera delarna fritt, allt för att passa just ditt hem. Kännetecknet för denna serien förutom kvalité är att möblerna är lätt placerade, smidiga och fällbara för att även kunna möblera mindre utrymmen som exempelvis balkongen. Besök oss gärna eller titta på brafabs hemsida för att ta del av fler möbler inom turin serien.

     

TURIN MATSTOL & MATBORD 140 cm

En vacker kombination med god komfort och kvalité. Turin matbord kan även kombineras med andra stolar som exempelvis Turin karmstol som ger ytterligare komfort med armstöden.

 

TURIN 2- SISTSSOFFA

Teaksoffa med god sittkomfort och fina detaljer som kan kombineras med exempelvis ett Turin bord eller placeras själv. Med sina fina detaljer i ryggen och fällbara funktion passar denna perfekt på exempelvis balkongen eller en mindre uteplats som behöver livas upp.

Mått: 105 x 61 cm