Höga soffgrupper

 

ASHFIELD HÖRNSOFFA

Konstrotting soffa med god komfort för både vila och måltid. Tåliga och tvättbara dynor i olefintyg som gör det enkelt för både liten och stor att njuta av fikan tillsammans. Finns i färgerna grå och beige. Ashfield finns även som 3- sitssoffa och fåtöljer.

Mått: Hörnsoffa 204 x 204 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

3- sits soffa 186 cm

 

BERGERAC

Praktisk och stilren serie i matt vit och svart aluminium. Dynor i ljusgrå olefintyg. Den är även byggbar och innehåller också en fåtölj och 3-sits soffa. Med det lilla bordet passar serien utmärkt på mindre ytor som balkongen.

Mått: Hörnsoffa med hörnbord eller soffhörn 196 x 196 cm (Byggbar soffa, kan alltså få större mått med mittdelar)

3- sits soffa 177 x 79 cm

 

 

ANDORRA & HACIENDA- Nyhet!

En soffa med nytänkande design med ställbar rygg på de yttersta sätena som gör det extra bekvämt. Soffan är av beige eller antracit färgad konstrotting med matchande dynor. För att få fler sittplatser eller om du önskar en mindre soffgrupp finns 3- sits soffan och de fällbara fåtöljerna Hacienda med samma design och färgkombinationer. Kombinera gärna med soffbordet Brighton.

Mått: Andorra 187 x 250 cm

Hacienda 3- sits soffa 177 x 75 cm

 

     

SOHO

En bästsäljare med god komfort som passar de flesta tillfällen, både måltid och vila. Med den nätta designen passar soffan även på mindre ytor. Stommen är av aluminium med flätning av konstrotting, olefindynor av hög kvalitet som ger en god sittkomfort. Finns i färgerna svart, grå och natur.

Mått: Hörnsoffa 201 x 201 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

3- sits soffa 187 x 79 cm

 

   

DELIA- Nyhet!

En modern soffa i aluminium med snyggt utformade detaljer på ben och stomme. Soffans dynor är sydda att de anpassar sig väl efter ryggens utformning som ger en god sittkomfort.

 

 

WASHINGTON

En bekväm och stilfull soffgrupp i beige konstrotting med matchande dynor. Gruppen passar perfekt för både vila och måltid då det tillhörande soffbordet är i matbords höjd och soffan har en högrygg som ger extra bra komfort.

Mått: 215 x 260 cm

PALLEJA- Nyhet!

Smidigt och snyggt set för den mindre ytan. Gruppen kräver inte mer utrymme än 200 x 200 cm. Ett utmärkt set för balkongen.

Mått: 200 x 200 cm

 

     

ROSITA

En bekväm soffgrupp med god komfort och snygg design. Med sina mjuka och tidlösa former ger gruppen en mysigt uttryck på uteplatsen eller i uterummet. Gruppen är tillverkad av en aluminium stomme och grå eller naturfärgad konstrotting som påminner om äkta rotting utseendemässigt. Finns även positions fåtöljer.

Mått: 3-sitssoffa 170 x 86 cm

Soffbord 150 x 80 x 70