Höga soffgrupper

Rana Hörnsoffa inkl. bord (Hög)

Rana är en aluminiumserie formgiven i en modern och avslappnad anda och med en bekvämlighet som består. Utsökt design möter kvalitet – till ett tilltalande pris. Smart och stilrent med få delar. Dynor i olefintyg. Bordsskivor i sprutlackerat glas. Antracitfärgad textilene. Stommen finns i både svart och vit färg.

Mått: Soffa: 195x195cm   Djup – 78cm   Höjd – 92cm   Sitthöjd – 50cm   Bord: 85x85cm  Höjd – 65cm

Pris: NU! 8998:-   Ord.12995:-

Delia Hörnsoffa

En modern och stilren kollektion med självklara linjer som accentueras av kurvade former för att maximera komforten. Delia är skandinavisk form när den är som bäst. Byggbar soffgrupp med avslut, mitt och hörn. (Priset gäller på 2xavlut+hörn+mitt)

Pris: NU! 7998:- Ord. 12735:-

   

HORNBROOK HÖRNSOFFA

En prisvärd loungegrupp i beige konstrotting med tydliga retroinslag i form och design. Denna hörnsoffa har även ett rundat hörn, vilket skapar fler platser och ett mysigt intryck. Även denna soffa är byggbar och kan byggas större med mittdelar.

Mått: 220 x 220 cm

Pris: 14.990:-   (Avslut+ hörn)

 

   

HORNBROOK SOFFGRUPP

En prisvärd loungegrupp i beige konstrotting med tydliga retroinslag i form och design. I denna soffgrupp ingår en 3-sits soffa, två fåtöljer och ett bord, perfekt för att både äta och fika vid.

 

FLÄDER SOFFGRUPP– REA!

En romantisk och elegant soffgrupp i flätad konstrotting i rustik färg. Fläder har en stomme i aluminium, samt medföljande beigea dynor i olefintyg.

Pris: Nu 14.995:- ord. 15590:- (Soffa, 2 fåtöljer, soffbord)

 

ASHFIELD HÖRNSOFFA

Konstrotting soffa med god komfort för både vila och måltid. Tåliga och tvättbara dynor i olefintyg som gör det enkelt för både liten och stor att njuta av fikan tillsammans. Finns i färgerna grå och beige. Ashfield finns även som 3- sitssoffa och fåtöljer. Hörnsofforna är även byggbara, vilket gör att de kan bli större med mittdelar som finns att köpa till.

Mått och pris: Liten hörnsoffa 200 x 200 cm  11.998:-

 

SAMVARO  HÖRNSOFFA- Nyhet!

En modern och samtidigt klassisk serie i aluminium. De runda och mjuka formerna skapar en trivsam och inbjudande känsla. I denna serie står detaljerna i fokus och skapar en trivsam och fin soffa. I soffan medföljer bekväma dynor i olefintyg med en vattenavvisande beläggning, vilket gör dem vädertåliga. Soffborden har förvaringshyllor och alla bordsskivor är av glas med 3D-tryck. Finns i färgerna vit och khaki.

Mått: 200 x 200 cm

 

 

ÅMINNE- REA!

En stilren komplett hörnsoffa i grå aluminium från märket Hillerstorp. Dynorna är i en fin silvergrå färg som passar utmärkt mot underredet och soffbordet i grå aluminium med svart glasskiva.

Mått: Hörnsoffa 200 x 200 cm och soffbord 80 x 80 x 55 cm

Pris: Nu 7995:-  ord. 11995:-

 

SOHO

En bästsäljare med god komfort som passar de flesta tillfällen, både måltid och vila. Med den nätta designen passar soffan även på mindre ytor. Stommen är av aluminium med flätning av konstrotting, olefindynor av hög kvalitet som ger en god sittkomfort. Finns i färgen natur och som hörnsoffa, 3-sists soffa, fåtölj och vilsäng.

Mått: Hörnsoffa 2oo x 200 cm (Finns mittdelar att köpa till)

3- sits soffa 187 x 79 cm

 

 

  

DELIA HÖRNSOFFA

En modern soffa i aluminium med snyggt utformade detaljer på ben och stomme. Soffans dynor är sydda att de anpassar sig väl efter ryggens utformning som ger en god sittkomfort. Går att bygga större med mittdelar. Finns även som 3-sits soffa, fåtöljer och divansoffa.

Mått: Hörnsoffa 238 x 180 cm (med en mittdel)

PALLEJA- REA!

Smidigt och snyggt set för den mindre ytan. Soffgruppen palleja har bra och slitstarka gråa dynor och  en stomme av aluminium klätt med konstrotting i fin grå färg. Till gruppen får du även med ett högt bord, vilket gör denna soffgrupp bekväm att sitta och äta vid.

Mått: Soffa: 198 x 198 x 74 x 82 x 45 cm Bord:  80 x 80 x 68 cm

Pris:  Nu 9990:- ord. 11.990:-

    

ROSITA

En bekväm soffgrupp med god komfort och snygg design. Med sina mjuka och tidlösa former ger gruppen en mysigt uttryck på uteplatsen eller i uterummet. Gruppen är tillverkad av en aluminium stomme och grå eller naturfärgad konstrotting som påminner om äkta rotting utseendemässigt. Finns även hörnsoffa, mittdelar till hörnsoffa, fåtöljer, fotpall och sidobord.

Mått: 3-sitssoffa 170 x 86 cm,  hörnsoffa 218 x 218 cm (Kan bli större med mittdelar)

Soffbord 150 x 80 x 70