Loungemöbler

   

LYRA

Lyra är en modern och mycket sober loungegrupp i en härlig blandning av material. Gruppen är oerhört bekväm tack vare de tjocka dynorna med högdensitetsskum. De är klädda med fodrat olefintyg som har en vattenavvisande beläggning på insidan. Stommen består av svart pulverlackerat rostfritt stål (304) med vackra detaljer av konstrotting på armstöden. Allt för att stå emot olika väderlekar.

Mått och pris: 3-sits soffa 193 x 99 cm

Fåtölj 98 x 79 cm

Soffbord 148 x 70 cm

 

   

BLIXT- Nyhet!

Bekväm och modern loungefåtölj som tillsammans med blixt sittdel kan byggas ut till en soffa. Med den byggbara designen passar denna möbeln de flesta uteplatser. Stommen består av aluminium i svart färg, med tillhörande gråa eller beigea dynor i olefintyg. Finns soffbord i samma serie som har olika storlekar och former.

 

 

HIMMELSNÄS- Nyhet!

En stilfull och modern loungesoffa i beige konstrottingband. Banden är på en stomme av aluminium och soffans trädetaljer är i teak. Soffans dynor är i sunproof tyg i färgen beige. Sunproof är ett väderbeständigt och UV-resistent premiumtyg. Finns som hörnsoffa och 3-sitssoffa.

Mått och pris: Hörnsoffa 224 x 224 cm,  29.995:-

3- sits soffa 208 cm, 15.990:-

 

LUNDAMO- Nyhets erbjudande!

En nätt och modern grupp med rena linjer. Soffan har en höj-och sänkbar del för högsta komfort. Tillverkad av antracitgrå aluminium. Grå dyna i polyester. Bordsskiva i färgat glas.

Mått: 212 x 212 cm

 

 

POLLUX

Vilfåtölj med fast ryggstöd och sits för utomhusbruk. Ta med dig inomhuskänslan till uteplatsen med den här vilfåtöljen. Pollux passar även perfekt att komplettera till vissa av våra soffgrupper. Fåtöljen och sittpuffen går även att köpa separat.

 

 

 

RANA SOFFGRUPP

Rana är en aluminium serie som är formgiven i en modern och avslappnad stil. Det är en bekväm soffgrupp med god kvalité med dynor i olefintyg och aluminium stomme. Soffbordet är även det av aluminium med en bordsskiva i sprutlackerat glas.  Finns i färgerna vit och svart.

Ring gärna för pris och mått då soffan finns i flera olika uppsättningar.

 

   

STETTLER- Nyhet!

En otroligt generös och modern hörnsoffa i aluminium. Denna soffa har både djupet och bredden, vilket gör den till en perfekt relax möbel! Soffan består av en svart aluminium stomme med mörkgrå allvärdersdynor.

Mått: 279 x 279 cm

 

 

COVELO

En soffgrupp med vacker design och god komfort. Materialet är av slitstark grov konstrotting med mycket naturtroget utseende. Soffan har en bekväm sittkomfort och höga karmar, vilket skapar en extra ombonad känsla.

Mått: 3-sits soffa 188 cm

 

DELIA DIVANSOFFA

En modern och nätt divansoffa med snyggt utformade detaljer på ben och stomme. Divandelen kan lätt flyttas till höger eller vänster sida för att passa till er uteplats. Stommen är i  grå eller khaki färgad aluminium med mörkgrå dynor i ett tåligt olefintyg.

Mått: 167 x 147 cm

 

 

FUNKIA- Erbjudande!

Stor och rymlig loungesoffa med rund och tätvävd konstrotting med sandfärgade olefintygs dynor. Finns som 3-sits soffa, hörnsoffa, mittdelar, fåtölj, fotpall och tillhörande soffbord.

Mått och pris: Hörnsoffa 254 x 254 cm  Nu 13.995:-  ord. 15.580:-

3- sits soffa 213 x 89 cm 9995:-

EASY– REA!

En riktigt bekväm och tålig soffa från märket fritab. Dynorna är i ett sunbrella tyg som är både vattenavstötande och mögelavvisande vilket gör dem lättskötta och långlivade. Då även underredet är av aluminium gör sig denna soffa utmärkt utomhus på altanen, både när det snöar eller regnar. Dynorna rengörs med såpa, diskmedel eller högtryckstvätt.

Nu: 31.491:-  ord. 34.990:-

        

VILLAC

Modern och kombinations rik soffa som du kan bygga helt efter din uteplats och önskemål. Du kan enkelt med bara några få sektioner skapa en soffgrupp som passar till olika tillfällen. Till villac finns soffbord i två olika storlekar som även kan användas som sidobord eller satsbord. Finns med vit eller svart stomme med tillhörande ljus grå dynor i olefintyg.

Ring gärna för pris och mått, då man bygger sin egna grupp.

 

   

JET SET- REA!

En modern och elegant beige loungesoffa med flätade UV- band på en beige aluminium stomme, samt dynor i polyester tyg. Köp gärna till en divan del till 3-sits soffan som kan placeras på valfri sida för ytterligare komfort och sitt yta. Finns som 3- sits soffa och hörnsoffa.

Mått och pris: 3 -sits soffa 275 cm  17.995:-

Hörnsoffa 275 x 275 cm Nu: 27.495:-  ord. 28.695:-

 

BITE HÖRNSOFFA- REA!

Hörnsoffa som passar perfekt utomhus! Dess tyg är av spinnfärgad akrylväv som är både vattenavstötande och mögelavvisande, samt vaddering av Quickdry foam som gör att den torkar otroligt snabbt. Med tyget, vadderingen och underredet i aluminium klarar den alla väder. Kan rengöras med såpa, diskmedel, högtryckstvätt, fläckborttagning mm.

Mått: 160 x 258 cm

Nu: 35.820:-  ord. 39.800:-

 

 

SORBA- REA!

En stapelbar, nätt och lättplacerad aluminiumgrupp. Vackra detaljer som kryss i ryggen för tankarna till sjömärke och hav. Vit eller svart mattlackad stomme med antracitgrå dynor i olefintyg.

Nu 5998:-  ord.9490:-

 

GLENDON- REA!

Glendon är en klassisk soffa i rundad konstrotting i beige, rustik färg. Denna soffan ger en mysig och ombonad känsla med sina mjuka former och ombonade dynor. Finns som hörnsoffa, 3-sitssoffa och fåtölj.

Mått: Hörnsoffa 253 x 253 cm (Kan byggas större med mittdelar)

3-sits soffa 218 cm

Fåtölj 94 x 102 cm

Pris: Hörnsoffa 24.995:-

   

WELDON- REA!

Tålig soffa i matt aluminium med tillhörande allvädersdynor- perfekt för nordiskt klimat! Med sin byggbara funktion passar denna soffa i de flesta hem. Soffan finns i färgerna svart, vit och khaki. Till soffan finns även tillhörande mittdel, fåtölj och fotpall.

Mått: 226 x 226 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

PrisNu: 13.998:- ord. 16.995:-  (Erbjudandet gäller endast vit färg. Ordinarie priser gäller på svart och khaki färg)

 

NINJA– REA!

En klassisk konstrotting soffa som länge funnits i Brafabs sortiment. Med denna funktionella grupp kan du bygga din soffgrupp precis som du vill ha den och med andra möbler i Ninja serien som ger en fin helhet till uteplatsen. Nu med allvädersdyna!

Mått: 252 x 252 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

Pris: 20.995:- ord. 23.000:-

 

   

COLEVILLE 

Coleville 3 -sitssoffa och fåtölj med mjuka former i en blandning av klassiska och moderna linjer. Materialet är mattlackade svarta rundrör i aluminium med dynor i grått olefintyg.
Mått: 3-sits soffa 182 x 81 cm

 

 

ASTRAKAN LOUNGE SET– Nyhet!

Astrakan är ett nätt och snyggt set i naturrotting bestående av en 2- sittsoffa, två fåtöljer och ett soffbord. Setet har en mjukt rundad design med vackert arbetade detaljer. Passar perfekt på mindre ytor som den mindre balkongen eller lusthuset.  Eftersom gruppen är av naturrotting naturrotting, lämpar det sig i inomhusmiljöer. Delarna i setet kan även köpas separat.

 

VENCE- Nu -10% av ordinariepris!

Soffa med detaljrik och harmonisk design som ger en mjuk och omslutande känsla. Med den formsydda ryggkudden får soffan en god komfort med fin design. Den passar i de flesta hem oavsett storlek då soffan är byggbar och kan utformas i olika soffmodeller som exempelvis hörnsoffa, 4-sitssoffa etc.

Mått: 2- sits soffa 167 x 75 cm

3- sits soffa 218 x 75 cm

4- sits soffa 284 x 75 cm   

Hörnsoffa 218 x 142 cm

Stor hörnsoffa 284 x  142 cm   

 

     

ZALONGO

En mycket elegant soffgrupp där kvalitets teak kombineras med benställningar i antracitlackerad aluminium. De tvärställda teakribborna höjer intrycket av kvalité och elegans. Till soffan hör två prydnadskuddar och till fåtöljerna en prydnadskudde.

Mått: 3- sits soffa 187 x 86 cm

Fåtölj 80 x 86 cm

Soffbord 150 x 60

 

     

LEONE

En stilren och modern loungesoffa i svart eller vit aluminium med antracitgrå dynor i olefintyg. Soffan har en nätt design och är byggbar och passar därför i de flesta hem. Inklusive litet soffbord i mater

Mått: 218 x 218 cm (Byggbar soffa, kan bli större med mittdelar)

 

MORZINE

En liten nätt hörnsoffa i vit aluminium med hög sittkomfort och design. Soffgruppen är speciellt anpassad efter de mindre ytorna som exempelvis balkongen eller den mindre uteplatsen då även den korta delen kan ställas på valfri sida. Vill du ha stöd för armen eller något att ställa kaffekoppen på, så kan du montera det medföljande armstödet.

Mått: 215 x 160 cm

 

VALLMO FÅTÖLJ SET– Nyhet!

Ett avslappnat, bekvämt och klassiskt lounge set bestående av två fåtöljer och ett sidobord. Stommen består av aluminium och är klätt med brafabs nya tvinnade konstrotting. Till fåtöljerna medföljer det tjocka beigea dynor i olefintyg. Fåtöljerna finns även med positionsfunktion. Tillhörande fotpall finns att köpa till.

Pris: 8990:-  (2 fasta fåtöljer + sidobord)