Loungemöbler

       

     

VILLAC

Modern och kombinations rik soffa som du kan bygga helt efter din uteplats och önskemål. Du kan enkelt med bara några få sektioner skapa en soffgrupp som passar till olika tillfällen. Till villac finns soffbord i två olika storlekar som även kan användas som sidobord eller satsbord.

 

   

JOLIETTE 

En lättplacerad soffgrupp med stomme i mattsvart eller vit aluminium. Grå textilen i sits och rygg med god komfort. Inklusive bord med aluminiumstomme och en grå glasskiva som snyggt matchar soffan.

Mått: 201 x 201 cm

Erbjudande! Nu 5.999:-  Ord. pris 8990:-

 

ELATI

Modern soffa med teakstomme med fina och genomarbetade detaljer. Dynorna av textilen ger bekväm känsla och komfort för både vila och umgänge.

Mått: 217 x 217 cm

Erbjudande! Nu 17.998 :-  Ord. 22.775:-

 

BITE HÖRNSOFFA

Hörnsoffa som passar perfekt utomhus! Dess tyg är av spinnfärgad akrylväv som är både vattenavstötande och mögelavvisande, samt vaddering av Quickdry foam som gör att den torkar otroligt snabbt. Med tyget, vadderingen och underredet i aluminium klarar den alla väder. Kan rengöras med såpa, diskmedel, högtryckstvätt, fläckborttagning mm.

Mått: 160 x 258 cm

Pris: 28.499:-

 

ASHFIELD

Konstrotting soffa med god komfort för både vila och måltid. Tåliga och tvättbara dynor i olefintyg som gör det enkelt för både liten och stor att njuta av fikan tillsammans. Finns i färgerna grå och beige.

Mått: 204 x 204 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

 

WELDON

Tålig soffa i matt aluminium med gråa allvädersdynor- perfekt för nordiskt klimat! Med sin byggbara funktion passar denna soffa i de flesta hem. Finns i färgerna svart och vit.

Mått: 226 x 226 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

 

PEMBROKE

Soffgrupp med moderna, runda former i twistad rotting. Med sin nätta och unika design passar den i de flesta hem. Pembroke kan med fördel kombineras med fåtölj och soffbordet Pamir.

Mått: 202 x 77 cm

Pris: 12.795:-

 

SOHO

En bästsäljare med god komfort som passar de flesta tillfällen, både måltid och vila. Med den nätta designen passar soffan även på mindre ytor. Stommen är av aluminium med flätning av konstrotting, olefindynor av hög kvalitet som ger en god sittkomfort. Finns i färgerna svart, grå, beige och natur.

Mått: Hörnsoffa 201 x 201 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

3- sits soffa 187 x 79 cm

 

SUND

Sund är en stilren soffgrupp med vit eller svart mattlackad aluminium och teak som ger en unik design, som dessutom har ett avslutande sidobord på 2-sits delarna. Sidoborden går även utmärkt till att använda som en extra sittplats. Perfekt loungesoffa för vila och umgänge med vänner och familj!

Mått: 260 x 260 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

Erbjudande! Nu 10.998:-    Ord. 15.500:-

 

 

NINJA

En klassisk konstrotting soffa som länge funnits i Brafabs sortiment. Med denna funktionella grupp kan du bygga din soffgrupp precis som du vill ha den och med andra möbler i Ninja serien som ger en fin helhet till uteplatsen. Finns i färgerna grå, natur och svart.

Mått: 252 x 252 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

 

             

BERGERAC

Praktisk och stilren serie i matt vit och svart aluminium. Dynor i ljusgrå olefintyg. Den är även byggbar och innehåller också en fåtölj och 3-sits soffa. Med det lilla bordet passar serien utmärkt på mindre ytor som balkongen.

Mått: Hörnsoffa med hörnbord eller soffhörn 196 x 196 cm (Byggbar soffa, kan alltså få större mått med mittdelar)

3- sits soffa 177 x 79 cm

 

ANDORRA

En soffa med nytänkade design med ställbar rygg på de yttersta sätena som gör det extra bekvämt. Soffan är av beige eller antracit färgad konstrotting med matchande dynor. Kombinera gärna med 3- sits soffan och fåtöljerna Hacienda och soffbordet Brighton.

 

ADAMS

Prisvärd hörnsoffa i konstrotting med aluminium stomme och dynor i olefintyg med god komfort. Passar perfekt på de mindre uteplatserna eller i uterummet för en mysig hörna för både umgänge och vila.

Mått: 224 x 224 cm

Pris:  7.895:-

 

     

VENCE

Soffa med detaljrik och harmonisk design som ger en mjuk och omslutande känsla. Med den formsydda ryggkudden får soffan en god komfort med fin design. Den passar i de flesta hem oavsett storlek då soffan är byggbar.

Mått: 2- sits soffa 167 x 75 cm

3- sits soffa 218 x 75 cm

2 avslut/ 4- sits soffa 284 x 75 cm

 

 

CANBY HÖRNSOFFA

En bekväm hörnsoffa i beige konstrotting med en aluminium stomme. Dess design är ganska nätt, vilket gör att den passar på många uteplatser.

Mått: 217 x 217 cm

Erbjudande! Nu 7990:- Ord. pris 10.800:-

 

     

HORNBROOK

En prisvärd och bekväm soffa i konstrotting med tydliga retroinslag i form och design med snygga detaljer. Kombineras med fördel tillsammans med fåtölj och soffbord i samma serie. På bild två är gruppen kombinerad med teak soffbordet laurion.

 

     

ZALONGO

En mycket elegant soffgrupp där kvalitets teak kombineras med benställningar i antracitlackerad aluminium. De tvärställda teakribborna höjer intrycket av kvalité och elegans. Till soffan hör två prydnadskuddar och till fåtöljerna en prydnadskudde.

Mått: 3- sits soffa 187 x 86 cm

Fåtölj 80 x 86 cm

 

VENTURA

Smidig och snygg hörnsoffa i grå konstrotting som passar utmärkt på de mindre ytorna med sin nätta design.

Mått: 200 x 200 cm

 

      

LEONE

En stilren och modern loungesoffa i svart eller vit aluminium med antracitgrå dynor i olefintyg. Soffan har en nätt design och är byggbar och passar därför i de flesta hem. På bild två är soffan kombinerad med soffbordet ossian.

Mått: 218 x 218 cm

 

     

MORZINE

En liten nätt hörnsoffa i svart eller vit aluminium med hög sittkomfort och design. Soffgruppen är speciellt anpassad efter de mindre ytorna som exempelvis balkongen eller den mindre uteplatsen då även den korta delen kan ställas på önskvärd sida. Vill du ha något skönt stöd för armen eller något att ställa kaffekoppen på, så kan du montera det medföljande armstödet.

Mått: 215 x 160 cm