Loungemöbler

    

COALDALE

En modern soffa designad för umgänge. Med svartlackad aluminium som stomme och dynor av olefintyg i färgen aqua cool ger den ett stilrent intryck. Välj mellan ett hörnbord eller bygga en klassisk hörnsoffa med sittplats.

Mått: Klassisk hörnsoffa 262 x 262 cm

Hörnsoffa med hörnbord 252 x 252 cm

(Soffan kan byggas större med mittdelar)

 

 

COVELO- Nyhet!

En soffgrupp med vacker design och god komfort. Materialet är av slitstark grov konstrotting med mycket naturtroget utseende. Bekväm sittkomfort och höga karmar skapar en extra ombonad känsla.

 

     

     

VILLAC- Nyhet!

Modern och kombinations rik soffa som du kan bygga helt efter din uteplats och önskemål. Du kan enkelt med bara några få sektioner skapa en soffgrupp som passar till olika tillfällen. Till villac finns soffbord i två olika storlekar som även kan användas som sidobord eller satsbord.

 

 

JET SET- Nyhet!

En modern och elegant loungesoffa med flätade UV- band på en beige aluminium stomme, samt dynor i polyester tyg. Köp gärna till en divan del som kan placeras på valfri sida för ytterligare komfort och sittyta. 

Mått: 274 cm

 

   

JOLIETTE 

En lättplacerad soffgrupp med stomme i mattsvart eller vit aluminium. Grå textilen i sits och rygg med god komfort. Inklusive bord med aluminiumstomme och en grå glasskiva som snyggt matchar soffans dynor.

Mått: 201 x 201 cm

 

BITE HÖRNSOFFA- Nyhet!

Hörnsoffa som passar perfekt utomhus! Dess tyg är av spinnfärgad akrylväv som är både vattenavstötande och mögelavvisande, samt vaddering av Quickdry foam som gör att den torkar otroligt snabbt. Med tyget, vadderingen och underredet i aluminium klarar den alla väder. Kan rengöras med såpa, diskmedel, högtryckstvätt, fläckborttagning mm.

Mått: 160 x 258 cm

Pris: 28.499:-

 

WELDON

Tålig soffa i matt aluminium med gråa allvädersdynor- perfekt för nordiskt klimat! Med sin byggbara funktion passar denna soffa i de flesta hem. Finns i färgerna svart och vit.

Mått: 226 x 226 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

Pris: 11.990:-

 

SUND-  Nyhet!

Sund är en stilren soffgrupp med vit eller svart mattlackad aluminium och teak som ger en unik design, som dessutom har ett avslutande sidobord på 2-sits delarna. Sidoborden går även utmärkt till att använda som en extra sittplats. Perfekt loungesoffa för vila och umgänge med vänner och familj!

Mått: 260 x 260 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

Erbjudande! Nu 10.998:-    Ord. 15.500:-

 

 

NINJA

En klassisk konstrotting soffa som länge funnits i Brafabs sortiment. Med denna funktionella grupp kan du bygga din soffgrupp precis som du vill ha den och med andra möbler i Ninja serien som ger en fin helhet till uteplatsen. Finns i färgerna grå och rustik.

Mått: 252 x 252 cm (Byggbar soffa, kan alltså bli större mått med mittdelar)

 

   

COLEVILLE & GRANDBY

Coleville 3 -sitssoffa och fåtölj har mjuka former i en blandning av klassiska och moderna linjer. Materialet är mattlackade svarta rundrör i aluminium med dynor i grått olefintyg. Grandby soffbord passar utmärkt till.
Mått: 3-sits soffa 182 x 81 cm
Grandby soffbord 135 x 70 x50 cm

ADAMS

Prisvärd hörnsoffa i grå eller beige konstrotting med aluminium stomme och dynor i olefintyg med god komfort. Passar perfekt på de mindre uteplatserna eller i uterummet för en mysig hörna för både umgänge och vila.

Mått: 224 x 224 cm (Byggbar soffa, kan bli större mått med mittdelar)

 

STETTLER

En generös loungesoffa i aluminium med häftig design. Passar utmärkt till en större uteplats med mycket utrymme. Materialet är av svart lackad aluminium med mörkgråa dynor av olefintyg.

Mått: 279 x 279 cm

 

     

VENCE- Nyhet!

Soffa med detaljrik och harmonisk design som ger en mjuk och omslutande känsla. Med den formsydda ryggkudden får soffan en god komfort med fin design. Den passar i de flesta hem oavsett storlek då soffan är byggbar och kan utformas i olika soffmodeller som exempelvis hörnsoffa, 4-sitssoffa etc.

Mått: 2- sits soffa 167 x 75 cm

3- sits soffa 218 x 75 cm

2 avslut/ 4- sits soffa 284 x 75 cm

 

 

SOTTENVILLE

Sottenville har en klassisk och tidlös design med kryss i ryggen och avsmalnande ben. Materialet i soffgruppen är aluminium och dynor i olefintyg som är specialformade för att ge ryggen stöd.

Mått: 2,5 sits soffa 167 x 77 cm

Soffbord 120 x 62 cm

 

     

HORNBROOK

En prisvärd och bekväm soffa i konstrotting med tydliga retroinslag i form och design med snygga detaljer. Kombineras med fördel tillsammans med fåtölj och soffbord i samma serie. På bild två är gruppen kombinerad med teak soffbordet laurion.

Pris: 11.995:-  inklusive konstrotting bord (se bild 1)

 

     

ZALONGO

En mycket elegant soffgrupp där kvalitets teak kombineras med benställningar i antracitlackerad aluminium. De tvärställda teakribborna höjer intrycket av kvalité och elegans. Till soffan hör två prydnadskuddar och till fåtöljerna en prydnadskudde.

Mått: 3- sits soffa 187 x 86 cm

Fåtölj 80 x 86 cm

 

     

LEONE

En stilren och modern loungesoffa i svart eller vit aluminium med antracitgrå dynor i olefintyg. Soffan har en nätt design och är byggbar och passar därför i de flesta hem. Inklusive litet soffbord i mater

Mått: 218 x 218 cm (Byggbar soffa, kan bli större med mittdelar)

 

     

MORZINE- Nyhet!

En liten nätt hörnsoffa i svart eller vit aluminium med hög sittkomfort och design. Soffgruppen är speciellt anpassad efter de mindre ytorna som exempelvis balkongen eller den mindre uteplatsen då även den korta delen kan ställas på valfri sida. Vill du ha stöd för armen eller något att ställa kaffekoppen på, så kan du montera det medföljande armstödet.

Mått: 215 x 160 cm

Pris: 7998:-