Leverantörer

När du köper en möbel från Brafab märker du att vi har tänkt igenom formen och funktionen noga. Våra trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Självklar, personlig trädgårdsinredning som du skulle sakna om du inte hade den i din berså, invid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan.

Besök hemsidan
 

Hillerstorp

Vi har funnits i snart 100 år. Och även om vi är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler har vi aldrig lämnat vår plats mitt i Småland. Enträget och nyfiket har vi sedan starten undersökt hur livet kan bli ännu bättre på utsidan, och ständigt har vi tvingats att förbättra hållbarhet, funktion och design.

Besök hemsidan
 

Fritab

Fritab är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på dynor av hög kvalitet, bredd och moderiktig design. Vårt sortiment erbjuder dynor och parasoller som passar alla stilar. Fritab är ett familjeföretag som funnits i branschen i över 40 år.

Besök hemsidan
 

Biohort

Biohort är ett österrikist produktionsföretag som funnits i 40 år.  De erbjuder ett stort sortiment med olika förvaringsprodukter i varmförzinkad stålplåt som kommer från välrenommerade stålverk i Tyskland och Österrike.

Besök hemsidan
 

ECO utemiljö

Eco utemiljö erbjuder hållbara utemöbler som är tillverkade i Kanada av 100% återvunnen plast. Företaget stödjer en hållbar utveckling och minskade utsläpp genom att erbjuda produkter tillverkat av återvunnet material.

Besök hemsidan