Café

 

          

ESINO 

Ett vackert café set i pastell färger som livar upp uteplatsen. Ett perfekt set att placera på de mindre balkongerna som du lätt kan förvara då möblerna är fällbara. Kombinera gärna med Arno bänk som finns i samma färger och material. Möblerna består av lackerat stål och finns i färgerna blå, grön och vit.

 

BORA 

Möbler i plast av hög kvalitet som klarar de flesta väder. Bora stolen är en bekväm och stapelbar stol som kan användas till både matgrupper och café som håller det den lovar. Fungerar lika bra att använda i en offentlig miljö som i hemmet på grund av det lättskötta materialet. Bora finns i en mängd färger med eller utan armstöd. Kika gärna in i vår butik för att ta del av fler liknande plaststolar.

 

WILKIE & DELIA

Kombinationen av Wilkie bordet och Delia stolen ger ett stilsäkert och modernt intryck till uteplatsen eller balkongen. Café setet består av aluminium och är lätt att förvara och användas som extra möbler då Wilkie bordet är fällbart och Delia är stapelbar. Möblerna finns i färgerna svart och vit.

 

     

WILKIE

Wilkie är en aluminium serie med moderna bord och stolar och bord i färgerna svart och vit. Perfekt caféset eller extramöbler att ta fram då de ihopfällt läge tar lite plats.

 

     

ARRAS & MARMORBORD

Ett vackert café set med loire marmorbord och arras stol. Loire cafébord har en bordsskiva av vit marmor och underrede av gjutjärn. Arras matstol har en tidlös design av gjuten aluminium.