Kaminer och skorstenar

Vi monterar kaminer och skorstenar med 20 års erfarenhet!

Här visar vi endast några av de kaminer vi säljer. Se gärna kaminexperten.se för att ta del av ytterligare sortiment och information.  (klicka på logotypen nedan):
Kaminexperten Uddealla

Milano ||

Vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av emaljerad stålplåt i hög kvalité och med topp, luckor samt roster av gjutjärn . Eldstaden är klädd med utbytbar värmebeständigt material. Kaminen är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden. Den har väl fungerande konvektion och värmer upp bostaden väl. Kaminen ska anslutas till rökkanal dimensionerad för rökgastemperatur med max. 350C.

Gjutjärnstoppen möjliggör enklare uppvärmning av mat och dryck.

 pris – 8990:-

ANDORRA

Populär vedeldad braskamin avsedd för uppvärmning och trivsel eldning. Kaminen har ett hölje av lackerad stålplåt av högsta kvalité samt med brännjärn tillverkat av gjutjärn. Köp gärna till en täljstenstopp för snyggare och modernare design.

pris – 19990:-     Täljstenstopp – 1990:-

 

DELIA

Modern braskamin med ett stort tilltalande front glas som ger optimal insyn till lågorna. Kaminen är klädd med värmelagrande serpentionsten som ger en avsvalningstid på ungefär 7 timmar. Eldstaden är klädd med vermecuilt och utrustad med skakroster och asklåda. Med denna kamin får du en bra uppvärmningskälla då eldstaden har en bra fungerande som sprider värmen väl i din bostad.

Pris – 47900:-

Göteborg

Vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i högsta kvalitet och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kaminen är klädd med värmelagrande serpentinsten, vilket är ett material likvärdigt med täljsten. Det går att ansluta tilluft. Den har bra fungerande konvektion och sprider värmen i bostaden väl. Förbränningskammarens delar är utbytbara. Kaminen är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden. Kaminen ska anslutas till rökkanal dimensionerad för rökgastemperatur med max. 350C.

Pris – 22900:-

Elegance

Braskaminen Elegance har en annorlunda, oval design med iögonfallande detaljer. Handtaget är integrerat i ett stilrent band av rostfritt stål (finns även som svart), som även döljer DuplicAir luftregleringen. Marknadens bredaste panoramaglas ger en insyn till elden på 180gr och de dolda gångjärnen fulländar finishen.

Kolla gärna in qr-koden för att se kaminens smidiga funktioner och mysiga brasa!

Pris – 38900:-

Atika

Modern braskamin med ett stort tilltalande frontglas optimal insyn till lågorna. Kaminen är klädd med värmelagrande svart eller vit keramik. Eldstaden är klädd med vermeculit och utrustad med skakroster och asklåda. Uttag för uteluftsanslutning bakåt.

pris – 49900:-

Panorama 1500

Panorama är kubistisk braskamin med ett stort vinkelformat glas som ger en god insyn till elden från flera vinklar. Modellens stora, självstängande lucka understryker de raka linjerna och ger modellen ett smärt och elegant utseende. DuplicAIR luftsystem är naturligtvis inbyggt och säkrar ett enkelt handhavande och optimal förbränning.

Kolla in qr-koden för att se kaminens smidiga funktion och mysiga brasa!

 

Sigtuna Domino

Vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kaminen är omramad av massiv finsk täljsten i yppersta kvalité. Kaminen har ca 230 kg täljsten, vilket gör att den ger lång eftervärme.

REA!  19120:- ord. – 23900:-