Parasoll

Dessa är endast några av de parasoller vi har i butik. Besök oss gärna eller kika in på våra leverantörers hemsida för att ta del av ytterligare sortiment.

LINZ FRIHÄNGANDE PARASOLL

Linz parasollen är en stilsäker och funktionell parasoll som finns i flera olika designer, både rund och kvadratisk och i flera olika färger på både duk och stativ. Parasoll duken är i 250 gram polyester väv med aluminiumstativ med vev och steglöst reglage för att du ska få möjlighet till att själv reglera precis vart skuggan ska vara. Inklusive fotkors som måste förankras med parasoll vikter eller liknande.

Mått: 250 x 250 cm, 300 cm i diameter, 300 x 300 cm

 

VARALLO FRIHÄNGANDE PARASOLL

En frihängande parasoll i aluminium med en duk av 250 gram polyesterväv med hög ljusäkthet. Förutom varallos goda kvalité är den även mycket funktionell då den har en tiltfunktion, vilket möjliggör skugga i fler lägen. Till parasollen ingår ett fotkors som måste förankras med parasollvikter eller liknande.

Mått: 3 x 3 m eller 3x4m

 

CAMBRE

En funktionell parasoll som finns i flera olika storlekar och färger som gör att den passar i de flesta hem. Tillverkad i 2- delad aluminium stång och 8 stålribbor med 200 gram polyesterväv med ventilationslucka. Har även vev- och tiltfunktion.

Mått: 200 cm, 250 cm eller 300 cm i diameter

Färg: Grå/grå, grå/vit, beige/grå, blå/vit, grön/grå, röd/grå

 

REGGIO

Vacker träparasoll av FCS- märkt trä med mattlackerad yta och vackra läderskoningar. Denna parasollen ger dig en möjlighet att bestämma vart skuggan ska befinna sig då parasollen är tiltbar. Parasoll duken är av 250 gram polyester väv som finns i flera färger och har en diameter på 3 meter.

Mått: 300 cm i diameter

 

 

PARIS

En stor parasoll med måtten 4 x 4m med en lackerad aluminium stång. Kapell i PA- behandlad 300 grams polyester väv med vattenavvisande beläggning och ventilationslucka.

Mått: 400 x 400 cm

 

EASY SUN 

Maffig fri hängande parasoll med en diameter på 375 cm som har en unik design. Med lampan i mitten av duken och parasollens form ger den ett mysigt och tilltalande intryck. Parasollens stativ är av svart eller vit aluminium med en vev som gör det enkelt att fälla upp och ned den. Kapellet är av tåligt olefintyg i färgen grå med en ventilationslucka i toppen. Foten fylls med sand eller vatten för stabilitet.

Mått: 375 cm i diameter

 

 

 

ANDRIA

En av våra mest populära parasoller! Parasollet är av en två- delad aluminium stång med tiltbar funktion som möjliggör att du själv kan bestämma skuggan. Parasollduken är av 210 gram tålig olefinväv med ventilationslucka på toppen som förhindrar vindkast.

Mått: 300 cm i diameter, 250 x 250 cm, 250 cm i diameter