Parasoll

LINZ FRIHÄNGANDE PARASOLL

Linz parasollen är en stilsäker och funktionell parasoll som finns i flera olika designer, både rund och kvadratisk och i flera olika färger på både duk och stativ. Parasoll duken är i 250 gram polyester väv med aluminiumstativ med vev och steglöst reglage för att du ska få möjlighet till att själv reglera precis vart skuggan ska vara. Inklusive fotkors som måste förankras med parasoll vikter eller liknande.

 

REGGIO

Vacker träparasoll av FCS- märkt trä med mattlackerad yta och vackra läderskoningar. Denna parasollen ger dig en möjlighet att bestämma vart skuggan ska befinna sig då stången är två delad. Parasoll duken är av 250 gram polyester väv som finns i flera färger och har en diameter på 3 meter.

 

EASY SUN 

Maffig fri hängande parasoll med en diameter på 375 cm som har en unik design. Med lampan i mitten av duken och parasollens form ger den ett mysigt och tilltalande intryck. Parasollens stativ är av svart eller vit aluminium med en vev som gör det enkelt att fälla upp och ned den. Kapelltet är av tåligt olefintyg i färgen grå med en vindlucka i toppen. Foten fylls med sand eller vatten för stabilitet.

 

ANDRIA

En av våra mest populära parasoller! Parasollet är av en två- delad stång av aluminium med tiltbar funktion som möjliggör att själv bestämma skuggan. Parasollduken är av 210 gram tålig olefinväv med ventilationslucka på toppen som förhindrar vindkast. Finns i storleken 3m i rund form men finns även i kvadratisk form i storleken 2,5 x 2,5 m.