Paviljonger

Tak och väggar till paviljong har vi vanligtvis i butik!

 

UTSIKT- Nyhet!

En modern pergola i premium kvalitet med robust konstruktion helt i svart aluminium. Pergolan har lamelltak som går att öppna och stänga beroende på hur mycket sol och regnskydd som önskas. Den har dränering i stolarna som gör att vatten inte samlas på taket. Sidogardiner säljes separat.

Mått: 3 x 4 m

LUXOR

Komplett paviljong i metallstomme inklusive tak, sidoväggar och myggnät. Perfekt sol- och myggskydd för sommarens fina dagar och kvällar! Finns i färgerna ljusgrå och beige.

Mått: 300 x 400 cm och 300 x 300 cm

 

 

                 

SCOPELLO 

En trädgårdspaviljong som skyddar för sol, regn och vind, samtidigt som den skapar en fin oas i din trädgård. Tillverkad av aluminium och har takplattor av polykarbonat.

Mått och färg: 300 x 400 cm vit/grå

300 x 300 cm antracitgrå/grå

 

     

       

HOV PAVILJONG

En klassisk och praktisk paviljong som ger skydd för både regn, sol, vind och insekter vid komplettering av sidoväggar eller myggnät. Ett kraftigt furu stativ håller upp det regntåliga taket som finns i olika färger. Stativet är trälaserat och finns i färgerna vit, brun, grå och svart. Inklusive tak. Väggar och spaljéer köps separat.

Mått: 300 x 400 cm och 350 x 350 cm

Utgående vara!- tak och väggar finns fortfarande kvar

PERGOLUX

Ett stilsäkert solskydd som snyggt ramar in din uteplats! Stativet i aluminium håller uppe det dragbara solskyddet som du enkelt kan förflytta med draganordningen för att ge din uteplats solsken eller skugga. Finns i vitt stativ med vitt solskydd eller svart stativ med grått solskydd.

Mått: 300 x 400 cm