Vilsängar

BITE SOLSÄNG

En både bekväm och all väders solsäng i Sunbrellas spinnfärgade akrylväv som både är vattenavstötande och mögelavvisande. Dess stoppning är av Quickdry foam som torkar otroligt snabbt och ett underrede i aluminium. Kan rengöras med såpa, diskmedel, högtryckstvätt, fläckborttagning o.s.v.

 

 

 

ANDY SOLSÄNG

Populär vilsäng med fina detaljer i teak. Reglerbar stomme i aluminium samt sits och rygg i textilen som ger en god komfort. Finns i färgerna vit, svart eller khaki.

 

 

   

ATLANTICO- Nyhet!

En solsäng av kvalitet med design av nardi. Atlantico är tillverkad av tålig polypropylen plast med glasfiberförstärknig vilket garanterar många års bekymmersfritt användande. Vilsängen har även ställbar rygg vilket ger en god komfort, även utan dyna. Finns i färgerna vit eller antracit grå.

 

NINJA VILSÄNG

En skön vilsäng med höj och sänkbar rygg. Ninja vilsäng är i materialet konstrotting och med en dyna i olefintyg.

 

 

KARLO 

Vilsäng i vacker vitpigmenterad teak du kan justera både fot och ryggstöd på som ger en god komfort kombinerat med någon av våra solsängs dynor.

 

LEONE

En praktisk och prisvärd solsäng för de latare dagarna i solen. Finns i färgerna svart eller vit aluminium med grå textilen i rygg och sits.

 

ELATI

En förstklassig vilsäng med genomarbetad design och fina detaljer. Stomme i teak och sits i textilene.

 

 

CRESTON

En praktisk och prisvärd solsäng i underhållsfritt material. Solsängen är tillverkad av vit aluminium stomme och grå textilen.