Vilsängar

BITE SOLSÄNG

En både bekväm och all väders solsäng i Sunbrellas spinnfärgade akrylväv som både är vattenavstötande och mögelavvisande. Dess stoppning är av Quickdry foam som torkar otroligt snabbt och ett underrede i aluminium. Rengörs med såpa, diskmedel, högtryckstvätt, fläckbortagning mm.

 

ANDY 

Populär vilsäng med fina detaljer i teak eller nonwood. Reglerbar stomme i aluminium samt sits och rygg i textilen som ger en god komfort.

 

KARLO 

Vilsäng i vacker vitpigmenterad teak du kan justera både fot och ryggstöd på som ger en god komfort kombinerat med någon av våra solsängs dynor.

 

LEONE

En praktisk och prisvärd solsäng för de latare dagarna i solen. Finns i färgerna svart eller vit aluminium med grå textilen i rygg och sits.

 

     

SOHO

En lite lyxigare solsäng med tjock dyna och ställbar rygg som ger god komfort. Dynan är av olefintyg som gör den mer ljustålig och behåller färgen bättre. Solsängen finns i färgerna grå, svart, beige och natur.

 

 

NINJA VILSÄNG

En bekväm vilsäng att koppla av i under sommaren. Med denna vilsäng kan du växla mellan sol och skugga med hjälp av den regleringsbara duken. Finns i färgerna grå och natur.