Matgrupper

Dessa matgrupper är endast förslag. Självklart går det att kombinera sin egna matgrupp med de stolar och matbord man önskar.

 

SAMVARO- Nyhet!

En modern och samtidigt klassisk serie i aluminium. De runda och mjuka formerna skapar en trivsam och inbjudande känsla i denna serie där detaljerna står i fokus. I karmstolarna finns  bekväma dynor i olefintyg med en vattenavvisande beläggning. Armstöden är lätt rundade och matstolen har en formad och extra bekväm ryggdyna. Matbordets bordsskiva är av glas med 3D- tryck som skapar en modern känsla. Finns i färgerna vit, antracit grå och khaki.

Mått: Matbordet är 140 cm i diameter och 73 cm högt.

 

 

LEONE

Matgrupp med stilren design av vit, svart eller grå aluminiumstomme och bordsskiva av plastmaterial. Med det vädertåliga tyget på stolarna är de lätta att tvätta av som gör det enkelt för både stora som små att äta vid. Dessutom är stolarna stapelbara och lätta som gör det extra smidigt för vinterförvaring.

Mått: Matbord 200 x 100 cm och 150 x 90 cm.

 

RANA & POSITIONSSTOL- Nyhet!

Rana matbord är en del av en aluminium serie som är formgiven i en modern och stilren design som håller hög kvalitet. Bordsstativet består av aluminium och bordsskivan är av sprutlackerat glas. Tillsammans med en positionsstol blir kombinationen bekväm och avslappnad.

Mått: Matbord 200 x 90 cm eller 150 x 90 cm.

MIDWAY & LAURION

Kombinationen av den twistade konstrottingen på Midway matstol och de vackra detaljerna på teak bordet Laurion ger ett vackert och modernt intryck. Midway matstol ger en god komfort med sin bekväma dyna och konstrottingen i ryggen som ger en lite lyxigare känsla. Stolen finns i färgerna brun och beige. Laurion matbord finns även med svart underrede av aluminium.

Mått: Matbord 230 x 100 cm eller 180 x 100 cm.

 

     

LÄCKÖ & SHABBY CHIC

Matgruppen med det runda shabby chic matbord, alternativt i rektangulärt format, och läckö positionsstol ger ett lantligt och stilfullt intryck. Stolarna och bordets underrede är tillverkad av vitlaserad FSC- certifuerad norrländsk furu. Shabby chic bordet i runt format finns även med en zinkspann i mitten för en snygg och praktisk servering av drinkar.

Mått: Runt bord 138 cm i diameter

Rektangulärt bord 160 x 86 cm eller 195 x 86 cm

 

PAULINA & BRUTUS

Paulina matstol och Brutus teakbord ger tillsammans ett mysigt och lyxigt intryck. Paulina matstol har en stomme av aluminium som har en flätning av konstrotting som ger en bekväm lutning i ryggen. Brutus matbord är stabilt och av materialet vitpigmenterad teak. Den utdragbara modellen gör det möjligt att få plats med över 6 stycken personer runt bordet.

Mått: Matbord 220 x 95 cm eller 200-265 x 100 cm

 

KARLO & CIRCUS

Med denna matgrupp i vitblästrad teak får din uteplats eller uterum ett ljust och lyxigt intryck. Cirkus matbord har en unik design och finns i flera storlekar som gör det möjligt för hela familjen att få plats. Det största bordet har en diameter på 180 cm som ger plats åt över 6 stycken personer och har en snurrskiva i mitten, vilket gör serveringen mycket smidigare.

Mått: Matbord 130 cm och 180 cm i diameter med en tillhörande serveringsskiva i teak eller glas (endast i storleken 180 cm).

 

 

SOTTENVILLE

Sottenville karmstol och matbord är i en klassisk tidlös design som har vackert formade detaljer som kryss i ryggen. Karmstolens dynor ingår och har en formad design som ger bra stöd till ryggen. Materialet på bordet och stommen av stolarna är vit lackad aluminium och dynorna är i det tåliga olefintyget. Matbordet har även ett parasoll hål som ger möjlighet till parasoll och skugga över matbordet.

Mått: Matbord 140 cm i diameter.

 

56:an

En klassisk matgrupp som har en tidlös design. Svikt stolarna ger en bekväm känsla och med ribborna och stål stommen får gruppen ett vackert intryck. Stolarna är även stapelbara vilket gör det enkelt för vinterförvaring.

Mått: Matbord 110 cm i diameter.

 

 

CIRCUS & KAMOMILL- Nyhet!

Matbordet circus i vitblästrad teak tillsammans med konstrottingstolen kamomill skapar en avslappnad och vacker kombination. Kamomill stolen har en stomme av aluminium som är flätad med konstrotting. Stolen finns i både beige och grå färg med en medföljande dyna i matchande färg. Bordet finns i storlekarna 180 cm, 150 cm och 130 cm i diameter.

 

KEBIRA 

Kebira är en matstol med unik design i äkta rotting lindad med konstrotting och stomme i stål. Den är funktionell och passar såväl till loungen som runt matbordet. På bild två är kebira kombinerat med det vackra teakbordet parga.

Mått: Matbordet parga 120 cm i diameter.

 

LYON & POSITIONSSTOL

Lyon är ett utdragbart matbord med stativ i aluminium och bordsskiva av teak. Till Lyon passar positionsstolar utmärkt som dessutom är ihopfällbara, vilket gör denna kombinationen perfekt vid större umgänge!

Mått: Matbord 304-224 x 100 cm, 252-194 x 92 cm eller 210-152 x 92 cm

 

  

HILLMOND & STAPELSTOL

Hillmond är ett utdragbart bord där det längsta rymmer minst 12 personer och den mindre varianten 8- 10 personer. Bordet har ett underrede i vit eller svart lackad aluminium och till bordsskivan kan du välja antingen tvärgående aluminiumribbor med präglat trä mönster i färgerna vit eller svart eller någon av våra trämönstrade laminatskivor i färgen grå eller natur. Till hillmond matbord passar stapelstolar utmärkt som gör det enkelt att både förvara och plocka fram vid större sällskap.

Mått: 166-226 x 100 cm eller 240-310 x 100 cm

 

   

NIMES & DELIA

Med delia karmstol och nimes matbord får du en modern matgrupp med snyggt utformade detaljer på ben och stomme och utmärkt sittkomfort. Kombinera gärna med någon av våra dynor för ytterligare komfort.

Mått: Nimes matbord 200 x 98 cm

 

KENORA & AVANTI

Kenora matbord och avanti positionsstol är en fin och modern matgrupp med kvalité. Kenora matbord har en aluminium stomme och en vacker bordsskiva av grå keramik. Avanti positionsstol har en snygg kombination av aluminium i stommen och textilen i sits och rygg.

 

     

GRUNDSUND

En klassiker från Brafab i vitlaserad furu med skruvar och beslag i elförzinkat stål. Om du vill sitta ännu bekvämare kan du kombinera med någon av våra dynor.

Mått: Matbord 150 x 90 cm

Soffa  150 x 65 cm

 

 

SOLVIK

En vacker matgrupp i FCS- certifierad furu med fina, unika detaljer och former. Med sittdyna till denna matgrupp skapar det även en bekväm och avslappnad sittgrupp. Delarna i setet går även att köpa separat.