Matgrupper

Dessa matgrupper är endast förslag. Självklart går det att kombinera din egna matgrupp med de stolar och matbord du själv önskar.

 

     

LEONE

Matgrupp med stilren design av vit, svart eller grå aluminiumstomme och bordsskiva av plastmaterial. Med det vädertåliga tyget på stolarna är de lätta att tvätta av som gör det enkelt för både stora som små att äta vid. Dessutom är stolarna stapelbara och lätta som gör det extra smidigt för vinterförvaring.

Mått: Matbord 200 x 100 cm och 150 x 90 cm.

Erbjudande! Nu 6998:- ord. pris 8500:- (Gäller matgruppen med det 2x1m matbordet och 6st leone stolar).

 

MIDWAY & LAURION

Kombinationen av den twistade konstrottingen på Midway matstol och de vackra detaljerna på teak bordet Laurion ger ett vackert och modernt intryck. Midway matstol ger en god komfort med sin bekväma dyna och konstrottingen i ryggen som ger en lite lyxigare känsla. Stolen finns i färgerna brun och beige.

Mått: Matbord 230 x 100 cm och 180 x 100 cm.

 

PAULINA & BRUTUS

Paulina matstol och Brutus teakbord ger tillsammans ett mysigt och lyxigt intryck. Paulina matstol har en stomme av aluminium som har en flätning av konstrotting som ger en bekväm lutning i ryggen. Brutus matbord är stabilt och av materialet vitpigmenterad teak. Den utdragbara modellen gör det möjligt att få plats med över 6 stycken personer runt bordet.

Mått: Matbord 220 x 95 cm och 200-265 x 100 cm

 

SCHILLA & RODEZ

En modern och stilren matgrupp av aluminium som du får designa själv. Matbordet rodez har en stomme av svart, grå eller vit aluminium och bordsskiva av laminat som du får välja färg på. Schilla stolen består av vit aluminium och texitilen i rygg och sits du kan matcha till bordets skiva genom att välja en mörkare eller ljusare nyans av grå. Denna kombination passar perfekt såväl utomhus som inomhus då materialet är vädertåligt.

Mått: Matbord 160 x 95 cm och 209 x 95 cm.

 

KARLO & CIRCUS

Med denna matgrupp i vitblästrad teak får din uteplats eller uterum ett ljust och lyxigt intryck. Cirkus matbord har en unik design och finns i flera storlekar som gör det möjligt för hela familjen att få plats. Det största bordet har en diameter på 180 cm som ger plats åt över 6 stycken personer och har en snurrskiva i mitten, vilket gör serveringen mycket smidigare.

Mått: Matbord 130 cm, 150 cm och 180 cm i diameter med en tillhörande serveringsskiva i teak eller glas.

 

56:an

En klassisk matgrupp som har en tidlös design. Svikt stolarna ger en bekväm känsla och med ribborna och stål stommen får gruppen ett vackert intryck. Stolarna är även stapelbara vilket gör det enkelt för vinterförvaring.

Mått: Matbord 110 cm i diameter.

 

DOMINGO & CALLANDER

Med dessa kombinerade får du en modern och stilren matgrupp med mjuka former på både bord och stolar. Matgruppen finns även i färgen vit och med annan färg och struktur på bordsskivan.

Mått: Matbord 130 cm i diameter.

 

KEBIRA 

Kebira är en matstol med unik design i äkta rotting lindad med konstrotting och stomme i stål. Den är funktionell och passar såväl till loungen som runt matbordet. På bild två är kebira kombinerat med det vackra teakbordet parga.

Mått: Matbordet parga 120 cm i diameter.

 

     

LYON & POSITIONSSTOL

Lyon är ett utdragbart matbord med stativ i aluminium och bordsskiva av teak. Till Lyon passar positionsstolar utmärkt som dessutom är ihopfällbara, vilket gör denna kombinationen perfekt vid större umgänge!

Mått: Matbord 304-224 x 100 cm, 252-194 x 92 cm och 210-152 x 92 cm