Hammockar

  

ASPÖ- Nyhet!

En modern hammock med stilren design och god komfort. Tillverkad av orkangrå FSC- märkt kärnfuru. Svart rep av slitstarkt polyester. Tak och dynor i grått, tåligt dralontyg.

 

MARSSTRAND

En vacker hammockgunga med fina rep detaljer och tillverkad av FSC- märkt kärnfuru från Norrland. Går även att köpa utan ställning för att hänga upp.

Mått: 193 x 110 x 170 cm

 

PRAG

En klassisk hammock perfekt för uteplatsen! Ställningen är förzinkat och pulverlackerat som. Välj någon av våra hammock dynor eller hammock set som du kan matcha till hammock taket som finns i flera olika färger. Inklusive tak.

Mått: 210 x 125 x 176 cm

 

 

KORNHULT– Nyhet!

Klassisk trähammock som funnits länge i Brafabs sortiment. Hammocken är tillverkad av furu och förflyttas enkelt med hjulen. I butik har vi flera olika dynor att välja mellan till hammock, samt olika färger på tillhörande tak. Till hammocken ingår tak.

Mått: 207 x 125 x 160 cm

 

SOFIA

Mysig hammock med ställbar rygg- plant eller upprätt. Kombinerat med någon av våra hammock dynor får du en skön vilostund i trädgården. Inklusive tak.

Mått: 210 x 125 x 173 cm

 

BASEL

En standard hammock med hög rygg och bekväma armstöd. Stativet är förzinkat och lackerat. Inklusive tak.

Mått: 210 x 120 x 153 cm

 

 

VALLDA HÄNGGUNGA– Nyhet!

En fin hänggunga i naturrotting med fina detaljer. I denna gungan sitter man bekvämt och är en perfekt plats för avslappning. Sittkudde ingår. Exklusive stativ.  Bör ställas skyddat under tak då den består av naturrotting.

 

 

PALO HÄNGGUNGA

Härlig, rogivande gunga för lata dagar i uterummet eller på altandäcket. Gungan har en god komfort med de gråa tjocka och mjuka dynorna och nackkudden. Inklusive stativet som  är tillverkat av stål och finns i färgerna svart och vit.