Hammockar

MARSSTRAND

En vacker hammockgunga med fina rep detaljer och tillverkad av FSC- märkt kärnfuru från Norrland. Går även att köpa utan ställning till exempelvis din veranda.

Pris: 3995:-  Utan ställning 2995:-

 

PRAG

En klassisk hammock perfekt för uteplatsen! Ställningen är förzinkat och pulverlackerat som. Välj någon av våra hammock dynor eller hammock set som du kan matcha till hammock taket som finns i flera olika färger. Inklusive tak.

Pris: 2999:-   rek. pris 3595:-

 

ILLORA HÄNGGUNGA

En härligt rogivande hänggunga med tjocka mjuka dynor och nackkudde, vilket gör den perfekt för sköna, lata dagar. Gungan är ihopfällbar och godkänd för 130 kg. Den placeras med fördel i uterummet då ställningen är av stål.

 

DALOM

Stabil trähammock som funnits länge i Hillerstorps sortiment. Hammocken är tillverkad av FCS- märkt norrländsk kärnfuru som förses med vattenbaserad lasyr. För bästa komfort kan du även justera hammockens sitsvinkel och höjd samt takets vinkel. Finns i färgerna vit, brun och grå. Inklusive tak

Mått: 207 x 125 x 160 cm

Pris: Vit 3395:-

Grå och brun 2998:-

 

SOFIA

Mysig hammock med ställbar rygg- plant eller upprätt. Kombinerat med någon av våra hammock dynor får du en skön vilostund i trädgården. Inklusive tak.

Pris: 3495:-

 

 

PALO HÄNGGUNGA

Härlig, rogivande gunga för lata dagar i uterummet eller på altandäcket. Gungan har en god komfort med de gråa tjocka och mjuka dynorna och nackkudden. Stativet är tillverkat av stål och finns i färgerna svart och vit.

Pris: 4595:-