Däckstolar

   

ADIRON CLASSIC- Nyhet!

Däckstolar i 100% återvunnen HDPE plast i flera olika fina färger som består länge. Däckstolen kräver minimalt med underhåll och ingen vinterförvaring på grund av dess tåliga material. Köp gärna till sidobord och fotpall för extra bekvämlighet.

 

JACKSON

Klassisk däckstol i teak som funnits med i sortimentet länge. För att uppnå bästa komfort kan du kombinera med någon av våra däckstolsdynor.

MARGARITI

Vacker och modern däckstol tillverkad av noga utvald teak. Lägg i en skön pläd eller dyna får du extra god komfort för en lässtund.

 

     

PRAKTÖ LÄNSSTOL

En vacker länstol i naturrotting med ergonomisk design för bästa komfort. Med fotpallen och ett fårskinn blir den riktigt mysig och ger möjlighet att sträcka ut sig ordentligt. Eftersom stolen är tillverkad av naturrotting lämpar den sig i inomhusmiljöer.

 

 

KARLO DÄCKSTOL

Bekväm däckstol i vitpigmenterad teak som passar perfekt på uteplatsen! Denna däckstol är även snygg att kombinera med andra möbler inom karlo serien som exempelvis karlo vilsäng. Med någon av våra däckstolsdynor får däckstolen en extra god komfort.

 

   

RIBBON VILSTOL

Vacker vilstol tillverkad av ekologisk björk (natur färgad) eller furu (målad) och hamparep. Denna stol passar i de flesta miljöer såväl inomhus som på trädäcket, balkongen eller campingen. För bästa komfort kan ribbon regleras i två lägen samt finns tillhörande nackkudde och fotpall som är utformad enligt samma teknik. Finns i färgerna natur, grå, svart och vit.

 

EVERTON

Däckstol i akacia med god komfort och kvalité. Med någon av våra däckstolsdynor får stolen extra bra komfort. Däckstolen bör oljas för längre hållbarhet.

 

TENNESSEE

En vacker däckstol i amerikansk stil med god sittkomfort. Vilstolen är tillverkad av vitlaserad FSC- certifierad furu. Inklusive fotpall. Finns i färgerna vit, orkangrå och oxidröd.