Däckstolar

JACKSON

Klassisk däckstol i teak som blir till perfektion kombinerat med någon av våra däckstolsdynor.

MARGARITI

Vacker och modern däckstol tillverkad av noga utvald teak. Lägg i en skön pläd eller dyna får du extra god komfort för en lässtund.

 

     

PRAKTÖ LÄNSSTOL

En vacker länsstol i naturrotting med ergonomisk design för bästa komfort. Med fotpallen och ett fårskinn blir den riktigt mysig och ger möjlighet att sträcka ut sig ordentligt.

 

 

KARLO DÄCKSTOL

Bekväm däckstol i vitpigmenterad teak som passar perfekt på uteplatsen! Denna däckstol är även snygg att kombinera med andra möbler inom karlo serien som exempelvis karlo vilsäng. Med någon av våra däckstolsdynor får däckstolen en extra god komfort.

 

   

RIBBON VILSTOL

Vacker vilstol tillverkad av ekologisk björk (natur färgad) eller furu (målad) och hamparep. Denna stol passar i de flesta miljöer såväl inomhus som på trädäcket, balkongen eller campingen. För bästa komfort kan ribbon regleras i två lägen samt finns tillhörande nackkudde och fotpall som är utformad enligt samma teknik. Finns i färgerna natur, grå, svart och vit.

 

EVERTON

Däckstol i akacia med god komfort och kvalité. Med någon av våra däckstolsdynor får stolen extra bra komfort. Däckstolen bör oljas för längre hållbarhet.

 

TENNESSE

En vacker däckstol i amerikansk stil med god sittkomfort. Vilstolen är tillverkad av vitlaserad FSC- certifierad furu. Inklusive fotpall.